С малко практика и много любов се получават вкусотии. Може да потрябват и продукти, но нека не ставаме прозаични ;-)
Постинги в блога от Юли, 2012 г.
24.07.2012 19:38 -
Хрупкави пилешки пръчици
Представявам ви рецептата за това което предлагат във всяко заведение като мезе на бирата. Може да го срещнете като „Хрупкави пилешки пръчици”, „Хрупкаво пилешко”, „Пилешки червейчета” (звучи малко зло...
22.07.2012 23:40 -
Постна мусака „Витоша”
Не знам дали на „Витоша” растат зеленчуци, но в стола на ГЩ така бяха нарекли това ядене. Всъщност има ли някакво значение дали ще обядваш „Витоша”, „Рила” или „Пирин”, щом си седнал в град...
09.07.2012 23:56 -
Клафути с кайсии
Какво странно име „Клафути” ?!? Нищо не Ви говори вероятно. На мене също не ми „говореше”. Никакви асоциации.
Но става вкусно и без асоциации. Френска измишльотина, но с български кайсии. И с аромат на лято, люб...
Но става вкусно и без асоциации. Френска измишльотина, но с български кайсии. И с аромат на лято, люб...
05.07.2012 20:05 -
Плодова торта
Имате домашни плодове и се чудите какво да си направете. Бих Ви препоръчал да ги сварите на ракия, но предполагам, че става дума само за 1-2 кг плодове. Ако имате и домашни яйца- направете си торта. И да нямате домашни яйца, а купешки &n...
04.07.2012 22:34 -
Риба в пергамент
Любимата риба на моето семейство е риба без кости. Да, но такава не съм виждал. За това им приготвям описаната тука рецепта. Може и да изгради неправилна представа на младото поколение, че рибите са безгръбначни животни, но не мисля да с...