С малко практика и много любов се получават вкусотии. Може да потрябват и продукти, но нека не ставаме прозаични ;-)
Постинги в блога от Октомври, 2012 г.
31.10.2012 23:01 -
Шоколадов тарт
Знаете ли какво е „тарт”? Според англо-българският речник, има две значения като съществително: „плодова пита” и „проститутка”. Веднага се стига до извода, че Шоколадов тарт означава Шоколадова плодова...
25.10.2012 21:26 -
Торта „Рибена салата”
Ако желаете приятно да изненадате някого, ето ви подходяща рецепта. Прави се продължително, но резултата си струва. Подходяща за ракия, мастика, бира и ... най- вече за приятели.
Рецептата отново е от смайващия блог на Йоли- красота, ф...
Рецептата отново е от смайващия блог на Йоли- красота, ф...
18.10.2012 21:37 -
Предястие с тиквички и спанак
Винаги съм се чудил какво е менюто в луксозните ресторанти. Мислел съм си, че сигурно и то е луксозно. Да, ама не. Не е луксозно, а простичко и вкусно. Поне ако се съди от тази рецепта, която хапвах като предястие на една великолепна сва...
11.10.2012 23:14 -
Сьомга с хрупкава картофена коричка
Колкото и да ми хвалят Черноморската риба, сьомгата си е друга категория. Става печена, пържена, готвена, пушена и т.н. и винаги е с превъзходен вкус. Тази рецепта е видях по телевизията и няколко дена след това я открих в сайта на Йолан...
07.10.2012 22:44 -
Пилешко роле с катък
Чували ли сте за крукмач? Аз чух тия дни по телевизията. Чичко Гугъл ми подсказа, че познавам този продукт под името „катък”. Естествено, не си играх да го правя по оргиналната рецепта за 30-40 дена. Направих по „градск...